April 28, 2010

Believe It Or Not ?! -Meat The Truth -

Received DVD of 'Meat The Truth' from Warner Bros 4 days ago . Well, maybe because i'm vegetarian candidate, haha :p . Now , i am 50% vegetarian (:

I'm really really surprised , when I watch dvd's, and I know that in fact the animal husbandry is the biggest contributor to global warming. Woowww........... !!!

Do you guys believe it ?

ps :: for you who are curious and want to get the dvd for free. please contact Warner Bros (:

LOVE OUR EARTH ! ;)

5 comments:

Anita Putri said...

hello diana,makasi ya dibilang cantik.hehe :)
ia tp kmu blm ktmu langsung hehe,oh aku mau 20 thn kok,btw kmu mau 19? ih awet muda loh kamu.. aku pikir masih smp hehehe.
maaf ya diana,aku cm follow blog yang aku suka aja,tp aku link kamu ya,gpp kan?

Dorothy Souhuwat said...

sebenarnya aku juga mendukung gerakan anti global warming tp klo disuruh ga makan daging sebagai salah satunya,,gw ga sanggup..gw lebih milih tidur ga pake AC drpd jd vegetarian..hehehehe

moochelo said...

I actually have been in a lot of environmental clubss and I really believe that global warming will happen soon if people don't care :)

terus.. mmh I've put your blog on my blog list tapi sory yaa blog yang aku ikut itu blog2nya yang aku idolain banget gitu.. blog kamu bagus juga kok.. :) buy you got it right?? aku ud link blog kmu koq :)

amanda said...

hello kak :]
thank you for comment on my blog.

heart ya ♥
amanda
miss-crepes.blogspot.com

kristiyana shinta said...

thanks for your comment,,

-loovveecuuppss